Skip to main content

Permanent make up

Beauty LJ
Joyce van Beauty LJ

Vanaf heden is Joyce van Beauty LJ bij ons voor permanent make up!
Je kan bij haar terecht voor wenkbrauwen, full lips en eyeliner.


Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie 2 tot 3 jaar mooi.
Wij werken met de Derma Medical III. Dit is een systeem waarbij niet alleen de naald snelheid maar ook de druk kan worden ingesteld. Dus danig kan met dit apparaat de druk zo nauw gezet worden afgesteld dat je wel in de juiste huidlaag komt.
Derma Medical is in vergelijking met een paar jaar geleden zo veranderd dat de behandelingen bijna pijnloos zijn!