Skip to main content
Tattoomed

Tattoomed verzorging van de tattoo

TattooMed® biedt met de tattoo verzorgingsproducten After Tattoo, Cleansing Gel en Daily Tattoo Care een optimaal 100% Vegan verzorgingspakket voor de vers getatoeëerde huid en een permanente bescherming van uw tatoeages.

Gebruik TattooMed® after tattoo voor de behandeling van de vers getatoeëerde huid, vanaf de eerste dag. De speciaal ontwikkelde formule dringt diep door in de huid, beschermt de tatoeage, houdt de huid soepel en ondersteunt een snelle genezing.

TattooMed® cleansing gel is een zeepvrije reinigingsgel voor dagelijks gebruik ná het zetten van de tatoeage. De speciaal ontwikkelde parabenen vrije formule is bijzonder mild en reinigt de huid zonder irritatie.

Wij verkopen Tattoomed in de winkel en raden deze dan ook aan om het genezings proces van uw tattoo te verspoedigen.

Meer informatie?
www.tattoomed.nl